• White Facebook Icon

What Fun! Lloret de Mar / Truca'ns: 972 37 71 89 / c/ Gertrudis Moret i Frigola, 13. Lloret de Mar, Girona.

What Fun! & Aprèn Palafolls / Truca'ns: 646 955 772 / Rm. les Ferreries, 6 Palafolls, Barcelona.               

What Fun! & Aprèn Fenals / Truca'ns: 699175566 / c/ Antilles,26 Lloret de Mar , Girona.               

  • White Facebook Icon

Coneix-nos

 

Els centres What fun! són coordinats per L’Esther Gómez i la Raquel Retamal, ambdues dedicades al món de l’ensenyament i amb anys d’experiència.

Esther Gómez

L’Esther és Llicenciada en Filologia Anglesa per la UAB. També va fer el màster en Ensenyament d’anglès a secundària i formació professional. Regularment, cursa seminaris de formació continuada per aplicar els coneixements a la llengua anglesa i al món educatiu en general.

Entre d’altres, ha treballat a diferents escoles i instituts com a professora d’anglès als matins mentre que a les tardes coordina  What Fun! Lloret des del 2008  i els diferents programes d’intercanvi lingüístic que s’ofereixen des del centre. A més, imparteix classes d’anglès a Lloret i Palafolls.

A LA TEVA DISPOSICIÓ

Raquel Retamal

 

La Raquel és Llicenciada en Psicopedagogia per la UAB i Logopeda per la Universitat de Vic. Com a col·legiada realitza reeducacions relacionades amb trastorns de l’aprenentatge i de la parla.

Sempre ha treballat en l’àmbit privat des de l’any 2003 i compta amb diversos cursos d’especialització en el seu àmbit, com per exemple trastorns de la lectoescriptura, la dislèxia.

Actualment, als matins treballa com a logopeda municipal a Palafolls i a les tardes ofereix els seus serveis al nou centre What Fun & Aprèn.